Extrák

Extra szolgáltatások az Áfa & Számlázás szaktájékoztató előfizetőinek:

 • Kizárólag a kiadvány előfizetőinek: ingyenes e-mailes tanácsadó szolgáltatás! Szakértőink közreműködésével maximum 8 munkanapon belül válaszolunk szakmai kérdésére. Szakmai kérdéseiket (max. 1000 karakter) a következő címre küldhetik:
 • A kiadvány előfizetésére a könyvelőknek 2 kreditpont adható. Egy előfizetésre maximum 3 könyvelő számolhatja el a 2 kreditpontot.
  A 2015-ös elszámolhatóság időszaka: 2015. január 8. — 2015. december 31..
 • Folyamatosan ingyenes VEZINFÓ-BLOG című online hírlevél, mely a havonta megjelenő nyomtatott szaktájékoztató cikkeihez képest rövidebb adózási, számviteli és munkajogi cikkeket tartalmaz, áthidalva a havi megjenések közötti időintervallumban történő váratlan törvénymódosításokat.
  Az online hírlevél weboldala: www.vezinfoblog.hu
 • A kiadvány régebbi számai visszamenőlegesen, 2014. decemberig ingyenesen letölthetőek, kinyomtathatóak a kiadvány saját weboldalán. Ezen az oldalon, a szakmai cikkek archívumában, lehetőség van kulcsszavak alapján is keresni egy adott cikkre, szerzőre, témára, időpontra.
  A szolgáltatás elérhető a kiadvány weboldalán a „Régebbi számok” menüpont alatt ITT.
 • 20–40% kedvezmény a Vezinfó Kiadó nyomtatott és elektronikus szakkönyveiből!
  A kiadványok megtekinthetők a kiadó weboldalán a „Szakkönyvek” és „E-kiadványok” menüpont alatt: www.vezinfo.hu
 • 20–45% kedvezmény a Vezinfó Kft. által szervezett szakmai előadások részvételi díjából!
  Aktuális (kreditpontokban gazdag) konfereniáink: www.vezinfo.hu

Feliratkozás hírlevélre

Amennyiben Ön feliratkozik hírlevelünkre és „kipipálja” a hozzájárulási nyilatkozatot, akkor azonnal ingyenesen elküldjük e-mailen az Áfa & Számlázás című szaktájékoztató minta számát.
* minden mező kitöltése kötelező
Feliratkozom a hírlevélre és hozzájárulok ahhoz, hogy a megadott e-mail címemre a Vezinfó Kft. a kiadványaival és szolgáltatá- saival kapcsolatos hírleveleket küldjön. Az ÁSZF-t és az Adatvédelmi nyilatkozatot elolvastam és elfogadom.